Skip to main content Skip to footer

De 7 zekerheden van CS Opleidingen

De 7 zekerheden

Waarom studeren bij CS Opleidingen?

CS Opleidingen levert al meer dan 14 jaar hoogwaardige opleidingen op het gebied van sociale zekerheid. Als je bij ons een opleiding volgt, kun je rekenen op de volgende 7 zekerheden:

Zekerheid 1

Als enige geaccrediteerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De opleidingen van CS Opleidingen zijn geaccrediteerd door de HAN, waarmee je verzekerd bent van onafhankelijk gecontroleerde opleidingen.

Zekerheid 2

Ruim 14 jaar ervaring en meer dan 7000 professionals opgeleid

CS Opleidingen is de grondlegger van het vak casemanagement. Door de jaren heen hebben we al meer dan 7000 casemanagers en re-integratiedeskundigen opgeleid. Onze opleidingen Regie op Verzuim en Post Bachelor Register Casemanagement zijn inmiddels begrippen in de markt.

Zekerheid 3

Toonaangevende lesprogramma's en vakbekwame docenten

Onze opleidingen en specialisaties komen voort uit onze visie op het vak casemanagement en worden door onze vakdocenten in samenwerking met externe specialisten zelf ontwikkeld. Dit leidt telkens weer tot toonaangevende, vernieuwende opleidingen. We houden continu de ontwikkelingen op het vakgebied sociale zekerheid in de gaten en vertalen deze door naar de praktijk. Zo ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken en begrijp je ook wat ze betekenen.

Al onze docenten zijn werkzaam in de wereld van sociale zekerheid en weten waar ze het over hebben. Daarnaast zijn ze getoetst op didactische vaardigheden.

Zekerheid 4

Onafhankelijke, controleerbare toetsing via Cylin Exameninstituut onder toezicht van de HAN

De examens worden verzorgd door Cylin, het Exameninstituut sociale zekerheid. Cylin is een onafhankelijk instituut dat o.a. zorgdraagt voor het samenstellen en nakijken van de examens van de door de HAN geaccrediteerde opleidingen bij CS Opleidingen. Op deze manier wordt de kwaliteit van de examens geborgd en weet je zeker dat je een waardevol diploma of certificaat behaalt.

Zekerheid 5

Opleidingen hebben bewezen waarde op de arbeidsmarkt

CS Opleidingen heeft het vak casemanagement in Nederland op de kaart gezet. Onze opleidingen Regie op Verzuim en Post Bachelor Register Casemanagement zijn al jaren een begrip onder werkgevers. De opleidingen van CS Opleidingen en de bijbehorende diploma’s/certificaten worden bijzonder gewaardeerd op de arbeidsmarkt, waardoor je een streepje voor hebt.

Zekerheid 6

Toegang tot het kennisplatform Verzuim Re-integratie en Financiën (VeReFi)

Als student bij CS Opleidingen heb je toegang tot VeReFi. Op dit kennisplatform vind je actuele informatie, handige rekentools en applicaties, een documentenbank etc. Kortom: handvatten om de geldstromen sociale zekerheid in jouw organisatie inzichtelijk te maken en je te helpen bij de uitoefening van het vak van casemanager.

Zekerheid 7

Certificaten bieden directe toegang tot het Register Specialistisch Casemanagement

De gedegen, onafhankelijke toetsing van onze opleidingen zorgt ervoor dat de certificaten van CS Opleidingen/HAN erkend worden door het RSC. Na inschrijving bij het RSC mag je de titel die hoort bij jouw opleiding voeren: ROV, RCM, RCMC, RSZ, ROZ, ROW, ADVI of CMTD.

Contact

Opleidingsadvies

Wil je meer weten over een opleiding? Of een advies welke opleiding jou het beste past? Bel met Christel, Paul, Sandra of Maria!