Skip to main content Skip to footer

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Heb je een vraag, dan kun je ons altijd bellen. Kijk ook even of het antwoord misschien hieronder staat.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Ja, dat kan. Schrijf je in via het inschrijfformulier. Vermeld in het opmerkingenveld dat dit een optie betreft. Dan ontvang je van het secretariaat een bevestiging. Wij kunnen je een optie bieden tot we 12 definitieve aanmeldingen binnen hebben. Daarna nemen wij contact met je op. Mocht je eerder weten of je definitief wilt deelnemen, dan horen wij dat graag.

De inschrijfmogelijkheid voor een startdatum sluit automatisch als de groep vol zit. De betreffende planning wordt dan van de site gehaald

Ja, dat kan. Kun je je niet meer inschrijven voor de gewenste startdatum en wil je graag op de reservelijst? Stuur dan een mail met de gewenste opleiding, startdatum, jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer naar secretariaat@cs-opleidingen.nl. Zodra er een plekje vrijkomt binnen de groep zullen wij je informeren.

Wil je starten met een opleiding, maar staan er op dit moment geen startdata op de site? Of geen data die passen in je agenda? Stuur dan een mail met gewenste opleiding, startdatum, je naam, e-mailadres en telefoonnummer naar secretariaat@cs-opleidingen.nl. Zodra er een planning is, zullen wij je informeren.

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

LICENSE NOT FOUND OR INVALID

Om mee te kunnen doen aan een examen, moet je alle lessen volgen. Kan je een lesdag niet, bel dan met het secretariaat om een afspraak te maken voor een inhaaldatum.

 

Je krijgt 2 weken voor het examen een mail met daarin een examenvoucher. Op het leerplein staat een filmpje met instructies hoe je een stoel kunt boeken bij Eureka.

 

De schriftelijke examens worden gemaakt op een locatie van Eureka. Kijk op de website van Eureka voor een locatie bij jou in de buurt. Examenlocaties - Eureka Examens (eureka-examens.nl)