Skip to main content Skip to footer

Ons team

Ons team

Wij denken graag met je mee

Bij CS Opleidingen sta jij als student centraal. We doen er alles aan om jou een fijne leerervaring te geven. Heb je vragen? Aarzel dan niet ons even te bellen of te mailen. 

Algemeen directeur

Anneliek van den Hul

Anneliek is algemeen directeur bij CS en 'weet het team goed mee te nemen in complexe veranderprocessen'. 

Ze maakt gemakkelijk verbinding, is een strategische partner en zorgt voor het optimaliseren van de processen.

Anneliek heeft 2 volwassenen kinderen en woont met haar man in Wenum Wiesel waar ze graag mensen over de vloer hebben.

Ze houdt van hardlopen en lezen en gaat samen met haar man geregeld op pad met hun camper. Binnen- of buitenland: er is geen plek die ze willen overslaan.

Vaktechnisch directeur

Marjol Nikkels

Marjol is voortdurend actief om haar kennis op praktische wijze te delen als docent en auteur van vakartikelen, nieuwsbrieven en boeken. 

Marjol haar enthousiasme en bevlogenheid werkt aanstekelijk. Ze is in staat ogenschijnlijk saaie materie levend te maken.  

Marjol volgt sinds 1991 de sociale zekerheid op de voet. Eerst in productmanagementfuncties bij verzekeraars. In 1998 is ze haar eigen bedrijf gestart. Marjol is mede grondlegger van het vakgebied Casemanagement en medeoprichtster van CS Opleidingen. Momenteel werkt ze binnen CS als vaktechnisch directeur. Ze stelt niet alleen hoge eisen aan zichzelf maar ook aan de kwaliteit van de inhoud van alle lesprogramma’s en de docenten. Haar drive is om landelijk het vakgebied van Casemanagement op een hoger kwaliteitsniveau te brengen.

onderwijscoördinator

Christel Degen

Als je met CS belt, is de kans groot dat je Christel aan de lijn krijgt. Christel werkt al ruim 10 jaar voor CS, nu als onderwijscoördinator op het secretariaat.

Ze verricht hier de meest voorkomende werkzaamheden zoals het beantwoorden van de telefoon, het verwerken van de mail, student- en docentcontacten en de contacten met de diverse locaties waar wij de lessen verzorgen. Ook zorgt zij ervoor dat de juiste informatie voor de online lessen tijdig klaarstaat.

 

opleidingsadviseur

Paul de Jong

Paul denkt in zijn rol als opleidingsadviseur graag met je mee over welk opleidingstraject het beste bij jou past. 

Mensen die Paul goed kennen, beschrijven hem vaak als eloquent en erudiet. Waarschijnlijk krijgt hij dit soort ‚Äėfancy‚Äô-termen toebedeeld vanuit zijn aansluiting bij Sapere aude (durf te weten!) van Immanuel Kant.

Graag mag hij vanuit diverse invalshoeken kijken naar vraagstukken en oplossingen en dat komt hem in zijn werk goed van pas. Samen met de (potenti√ęle) student kijkt hij wat de werkelijke drijfveren en ambities zijn en geeft daar een gedragen studieadvies op. Wanneer gesprekspartners hem vertellen oprecht blij te zijn en nu een beter inzicht hebben gekregen in wat ze werkelijk willen, geeft hem dat echt energie.

 

Projectmanager

Mariska Verweij

Mariska is projectmanager bij CS. Ze is een kei in organiseren en heeft snel de gevolgen van allerlei zaken voor de organisatie in beeld. Als geen ander zorgt ze ervoor dat uiteenlopende projecten op rolletjes lopen.

Ze houdt van dansen en lezen en doet haar best elke dag 10.000 stappen te halen. 

Contact

Opleidingsadvies

Wil je meer weten over een opleiding? Of een advies welke opleiding jou het beste past? Bel met Christel, Paul, Sandra of Maria!

 

onderwijscoördinator

Sandra Klarenbeek

Sandra werkt op het secretariaat en onderhoudt het contact met studenten. Ze houdt zich vooral bezig met VeReFi, de DISC-analyses, de indeling en verwerking van assessments en presentaties van papers en de examenresultaten.

 

Medewerker secretariaat

Vanessa Degen

Samen met haar collega Betsie zorgt Vanessa voor het printen en versturen van het lesmateriaal.

Daarnaast zorgt ze ervoor dat de geslaagde studenten een feestelijk pakketje ontvangen met hun diploma of certificaat.

Vanessa is getrouwd, heeft een dochter en een zoon en komt uit Randwijk. In haar vrije tijd is ze te vinden in de tuin of is ze aan het klussen in of om het huis.

 

Medewerker secretariaat

Betsie Bunt

Betsie verzorgt samen met Vanessa de repro-werkzaamheden (het printen en versturen van lesmateriaal voor verschillende opleidingen).

Als ondersteuning van het secretariaat helpt ze met administratieve werkzaamheden.

Betsie is getrouwd en heeft 4 kinderen. Ze mag graag oppassen op haar 8 kleinkinderen. Die komen vast en zeker niets te kort, want ze houdt ook van koken. De tijd die dan nog overblijft brengt ze door met wandelen en fietsen.

Opleidingsmanager

Mirjam Hartog

Mirjam houdt zich bezig met het ontwikkelen van goed en eigentijds onderwijs. 

Ze zet haar ruime ervaring als casemanager verzuim nu graag in voor het opleiden van nieuwe professionals in het vak. Ze is ge√Įnteresseerd in wat mensen drijft en studeert daarom nu psychologie. Om deze kennis vervolgens mee te nemen in de praktijk.¬†

Ze reist graag naar Scandinavi√ę en dan vooral Noorwegen: een oase van rust, ruimte en frisse lucht.¬†

medewerker finance

Monique Mattijssen

Monique verzorgt samen met Leonie en Astrid de financi√ęle administratie voor CS Opleidingen en de VeReFi-abonnementen.

medewerker Finance

Leonie Hoogakker

Leonie verzorgt samen met Monique en Astrid de financi√ęle administratie voor CS Opleidingen en de VeReFi-abonnementen.¬†

 

medewerker finance

Astrid van Beynum

Astrid verzorgt samen met Monique en Leonie de financi√ęle administratie voor CS Opleidingen en de VeReFi-abonnementen.¬†¬†

Docent

Ruud de Leede

Ruud is docent sociale zekerheid bij CS en begeleidt studenten bij het maken van een paper. 

Na zijn studie rechten is hij in de verzekeringswereld gaan werken en was daar betrokken bij allerlei productontwikkeltrajecten rond verzuim en arbeidsongeschiktheid. Na verloop van tijd gingen de cijfers en letters tegenstaan en is hij in de rol van leraar terecht gekomen. Ruud heeft veel talenten en interesses: hij is casemanager, mediator, bedrijfsadviseur, docent, ontwikkelaar en paperbegeleider. Zolang mensen verder komen met zijn steun is het goed.

Op gezette tijden zit hij met zijn vrouw in het theater, de bioscoop of is hij op weg voor weer een tripje. Dan wordt vast muziek geluisterd, een mooi lokaal biertje gedronken en gelezen. En mocht iemand de regels van de edele cricketsport willen begrijpen, dan is Ruud de aangewezen persoon om die uit te leggen.     

Docent

Hanneke Schinkel

Hanneke is ge√Įnteresseerd in wat mensen beweegt en op welke manier ze hun leven en loopbaan vorm geven.¬†

In haar werk als trainer en registermediator combineert ze deze interesse met vaardigheden op het gebied van communicatie en conflictmanagement. Op dit moment volgt ze een opleiding tot systemisch loopbaancoach dus binnenkort kan je ook met individuele loopbaanvragen bij haar terecht.

In haar vrije tijd is Hanneke te vinden in het filmhuis, de boekhandel of gezellig thuis. Daarnaast is ze een buitenmens; wandelen met vrienden en hond Saar door het bos, de uiterwaarden en langs het Zeeuwse strand. Liefst gecombineerd met een fijn terras en lekkere koffie.  

Docent

Sybrand Hoekstra

Sybrand is een gedreven docent communicatieve en sociale vaardigheden. Hij geeft zijn lessen vol passie, met als doel de studenten goed voorbereid en met zelfvertrouwen te laten deelnemen aan mondelinge examens en/of assessments.

Het contact met collega’s binnen CS vindt hij belangrijk om als team te kunnen werken, daarom is hij ook regelmatig op kantoor in Arnhem te vinden.

Sybrand is getrouwd, heeft twee kinderen en een schoondochter en is de trotse opa van Melle. In zijn vrije tijd wandelt en fietst hij graag en is hij bezig met fotografie.

Communicatiemanager

Dorith Boudewijnse

Dorith verzorgt alle communicatie-uitingen van CS. Denk aan de website, redigeren van lesmateriaal, VeReFi Nieuwsbrief, mailings, LinkedIn etc.  

Ze begon haar loopbaan bij een grote verzekeraar in Apeldoorn op de afdeling marketing pensioen en arbeidsongeschiktheid, maakte een uitstapje naar een communicatiebureau, en werkt nu al weer ruim 10 jaar voor CS. In haar vrije tijd geniet ze met haar man van het landelijke leven, is ze druk in de tuin, kijkt ze te veel Netflix en leert ze Hangul als hersengymnastiek. 

Grafisch vormgever

Ingrid Kleine Koerkamp

Met ruim dertig jaar ervaring heeft Ingrid veel kennis van de grafische wereld.

Binnen de stijlafspraken van CS Opleidingen en VeReFi ontwerpt ze de offline en online uitingen zoals brochures, lesboeken, kaarten, banners en nieuwsbrieven.

Ingrid woont in een klein Sallandse dorp. Ze is graag buiten in de natuur. Wandelen, fietsen en de moestuin onderhouden houden haar fit. Daarnaast kookt ze vaak gerechten uit de Aziatische keuken waar ze samen met haar man en twee dochters van geniet.

manager vakinhoud

Rosalie Huybens

Rosalie houdt zich als manager vakinhoud bezig met het verder ontwikkelen van de opleidingen en het begeleiden van studenten. Daarnaast is ze zelfstandig verzuimadviseur, dus heeft ze goed grip op de praktijk. 

In haar vrije tijd gaat ze graag de natuur in om te wandelen met haar hond. Daarnaast houdt ze van muziek. Rosalie speelt gitaar en gaat vaak naar concerten. Ze woont samen met haar vriend in Geldrop.

ICT medewerker

Mark Nikkels

Mark coördineert en programmeert alles rondom de ICT binnen CS Opleidingen en VeReFi. 

Mark is analytisch en klantgericht. Zijn kracht is om oplossingsgericht uitdagingen of problemen te tackelen. Zijn uitdaging is om voortdurend te werken aan het verbeteren van de ICT, zowel bij de interne- als externe processen. Dat heeft zeker bijgedragen aan de snelle groei van CS in de afgelopen 10 jaar.

Techniek en de nieuwste elektronica zijn altijd al Mark’s hobby geweest. Toen hij 35 jaar geleden na het VWO moest kiezen wat hij wilde gaan doen, lag het voor de hand om voor bedrijfsinformatica/computertechniek te kiezen. Zo kon hij van zijn hobby zijn werk maken. Na de studie heeft hij gewerkt als programmeur en ICT-consultant bij diverse organisaties en als zelfstandig ondernemer. Eerder hielp hij CS Opleidingen vanuit zijn eigen bedrijf. Toen in 2012 de verschillende ICT-werkzaamheden steeds meer een dagtaak gingen worden, is hij bij CS Opleidingen in dienst getreden.