Skip to main content Skip to footer

Wat zeggen studenten over ons?

Regie op Verzuim

Een goed georganiseerde opleiding met veel kennis en professionele aanpak . Regie op verzuim was heel leerzaam.

Gedegen opleiding met professionele vakdocenten.

De opleiding Crov gedaan. Fijne en goede begeleiding. Zeer fijne en trainers/ leraren die vol passie hun kennis overdragen

Met veel plezier heb ik de opleiding gevolgd. Complimenten voor de praktische organisatie zoals snelle reacties op vragen en de faciliteiten op de leslocaties. De lesstof is praktisch ingericht en onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. De lessen vinden plaats in open sfeer, er kan laagdrempelig vragen gesteld worden tijdens de les, prettig sparren met deskundigen uit het werkveld. Fijn dat via VeReFi ook vragen gesteld kunnen worden en er veel achtergrond materiaal beschikbaar is.

Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren. Ondanks dat de opleiding grotendeels via zoom werd gegeven, was de begeleiding erg goed. Daarnaast ook goede leerkrachten, die de nodige ervaring uit het vak hadden. Mede door de goede begeleiding en de voorbereidende dagen op locatie heb ik de opleiding als zeer positief ervaren en zodoende ook in een keer behaald.

Februari 2019. Voor de derde keer in 20 jaar was ik genoodzaakt afstand van mijn werk te nemen.
Burn out. Kwam ik er de eerste en tweede keer nog redelijk snel uit, deze keer kostte dat veel meer energie.
57 Lentes jong, in mijn werkbare leven onderwijzeres en kindercoach. Dat ging nu veranderen.
Gedwongen door mijn situatie besloot ik: “Het roer gaat om. Ik ga van welvaart naar welzijn”.

Samen met mijn re-integratiebegeleidster ontdekte ik dat mijn toekomst wel eens een gevolg zou kunnen zijn
van mijn eigen geschiedenis. “Je wordt gevormd door wat je meemaakt”, wordt weleens gezegd.
Deze ‘vermoeide held’ besloot afscheid te nemen van de onderwijswereld. Mijn ervaringen, talenten en kracht wil ik inzetten
in een bij mij passende job. Ik ga het verzuim/ re-integratie wereldje in.

De opleiding Regie op Verzuim van CS opleidingen heeft mij hierbij zeer goed geholpen. Bevlogen docenten en een heel leuke groep medestudenten
maakten dat ik genoot van de opleiding. Ik ga niet zeggen dat ik het makkelijk vond. Alles was totaal nieuw voor mij. Ik kwam in een heel andere wereld dan mijn veilige
juffen-wereld. Maar wat heb ik genoten! Het was veel, heel veel wat er op me af kwam.
De begeleiding was super, mijn enthousiasme niet te stuiten.
Omdat ik vond dat ik nog extra tijd nodig had om de regeltjes goed te leren heb ik mijn examen een maand uitgesteld.
Afgelopen week viel het officiële diploma in mijn brievenbus. Ik mag al een aantal kandidaten in de praktijk begeleiden en
volgende week ga ik met potentiële nieuwe werkgevers praten.
Waar deuren dicht gaan, gaan andere deuren open. Welke deuren voor mij open gaan……?
We gaan het meemaken. Met mijn ervaringen van CS in the pocket weet ik één ding zeker: Het komt goed.
Ik beveel deze opleiding zeer zeker aan. Naast kundige docenten die enthousiast lesgeven, besteden ze ook
veel tijd en aandacht aan de individuele student. Het secretariaat handelt alles vlot en helder af. Super!

Begin januari 2021 ben ik gestart met de opleiding Regie Op Verzuim bij CS opleidingen. Wegens corona-beleid hebben we alle lessen online moeten volgen. Dit was echter goed geregeld en middels breakout rooms hebben we ook echt praktisch kunnen oefenen en elkaar iets beter kunnen leren kennen.
Tijdens de lessen werd er door de zeer vakkundige leraren veel praktijk info gegeven, wat de lessen ook echt leuk maakte!
Na ons online mondeling examen hebben we op 26 maart schriftelijk examen bij Eureka afgelegd. Ik was na een uur klaar en dacht dat ik op de helft was, maar bleek dus al echt klaar te zijn. Goed voorbereid dus door CS en uiteraard de nodige energie thuis erin gestoken.
Gisteren het resultaat ontvangen en geslaagd met het cijfer 9!
Dank aan alle docenten!!

Aanvankelijk moest ik even wennen om weer in de “schoolbanken” plaats te nemen. Een kleine groep met verschillende achtergronden en motivaties trekken gezamenlijk op om goed voorbereid te zijn voor het examen. En dat is gelukt! De hoeveelheid lesmateriaal en de behoorlijke tijdsinvestering is het meer dan waard. De docenten maken je nieuwsgierig en bieden een goede wegwijzer door de vele praktijkvoorbeelden. Behoudens dat je alle materiaal mee mag nemen naar het examen is wel noodzakelijk om goed kennis te nemen van alle lesdagen. Ook het repeteren/herhalen van rekenvoorbeelden helpt mee om uiteindelijk goed om het examen af te leggen. Het kost behoorlijk wat energie en tijd maar uiteindelijk valt alles goed op zijn plek. Ik heb tot slot erg veel plezier gehad met de opleiding Regie op Verzuim

Recent heb ik de opleiding Regie op Verzuim gevolgd en ik ben hierover erg enthousiast. De opleiding zit goed in elkaar en de docenten weten ontzettend veel. Leuk dat diverse aspecten in de opleiding zitten. Kortom: ontzettend leerzaam en vooral erg leuk!

k heb de opleiding Regie op Verzuim volledig online gevolgd. De eerste paar keer was het mogelijk om naar de leslocatie te komen, maar kon dit i.v.m. mijn persoonlijke situatie niet. Ik vond het erg prettig dat het secretariaat meezocht naar de beste oplossing en ook de flexibiliteit van docenten was groot. Ik kon toch de lessen digitaal bijwonen die op locatie werden gegeven. Na aanscherping van de coronamaatregelen werden alle lessen verplicht online. Deze lessen waren goed te volgen en de docenten maakten kundig gebruik van de technische mogelijkheden. Mijn complimenten daarvoor, gezien het voor velen de eerste keer was. Ook ben ik positief te spreken over de vakinhoudelijke kennis van de docenten en de persoonlijke benadering. Al met al heb ik een fijne ervaring van de opleiding ondanks de bijzondere omstandigheden en kon ik veel van het geleerde direct toepassen in mijn (nieuwe) vak. Bedankt!

Vandaag vernomen dat ik ben geslaagd voor de opleiding Regie op verzuim bij CS opleidingen.
Heel erg blij natuurlijk.

We zijn in september begonnen met 11 gezellige meiden en mochten na de eerste lockdown weer fysiek op locatie de lessen volgen. Ik moet zeggen dat ik dat zeer prettig heb ervaren. Zowel in Papendrecht als in Ede is er zeer goed gelet op de 1,5 meter regel en hygiëneregels.

De lessen waren erg duidelijk en de boeken ook. De docenten waren zeer behulpzaam en er was tijd voor een praatje of een grapje. Ik heb bij sommige lessen erg gelachen en het enthousiasme van alle docenten spatte eraf. Daarom wil ik mijn dank uitspreken aan: Ruud de Leede, Reinout Slee, Mandy de Koning, Hanneke Schinkel, Inge van de Waarsenburg, Ben Vlogtman, Sybrand Hoekstra, Astrid Onderwater, Julien Knops, Malu Vellekoop en Danique Thuis. Heel erg bedankt!

Tot slot wil het secretariaat bedanken voor de steun en begrip.

De opleiding Regie op Verzuim is pittig, maar de leraren hebben duidelijke sheets en goed verzorgde informatie samengesteld zodat de lesstof goed te volgen is. De lessen waren netjes verzorgd bij CS Opleidingen, inclusief alle maatregelen m.b.t. Corona.
Alle lof voor de leraren, die de lessen op een leuke en interactieve manier wisten te geven. En dank voor alle netjes verzorgde administratie en correspondentie.

Vanaf maart tot juli de opleiding casemanager regie op verzuim gevolgd. De eerste keer konden we nog fysiek samen komen, maar helaas door Corona daarna niet mee. Ondanks het online lessen volgen was het een boeiende opleiding, waarin heel veel theorie passeerde die direct toepasbaar is in de praktijk. Net voor het examen nog een lesdag gevolgd met alle highlights, dit is zeker aan te bevelen!

Zojuist geslaagd voor mijn praktijkexamen ROV, het was een intensieve periode maar het resultaat mag er zeker zijn.

De opleiding had een goede opbouw en was heel leerzaam. De leerkrachten kwamen uit de praktijk en dat gaf de opleiding een grote meerwaarde. De stof bleef hierdoor levendig met handige tips voor je dagelijkse werk.

Een deel van de opleiding is door de Corona-crisis digitaal gegaan, dit was even wennen maar ondanks alles goed te volgen. Echt een aanrader dus.

Een uitdagende en uitgebreide opleiding die 100% inzet vraagt, maar dan heb je ook wat! Ik heb ontzettend veel (praktische) kennis opgedaan die me een uitstekende basis geeft voor mijn dagelijkse werkzaamheden

Ik ben ontzettend tevreden over de opleiding ROV bij CS Opleidingen.
Duidelijke uitleg, ervaren docenten. Ik ging met plezier naar de lessen. Door de Corona helaas niet alle lessen live kunnen volgen, maar dat is goed gemaakt door de online lessen. Een echte aanrader als je als Casemanager aan de slag wilt.

Ik heb de opleiding als pittig ervaren. Je doet het er niet even bij. Veel rekenwerk, veel huiswerk. Er gaat naast de studiedag echt veel tijd in zitten. Maar wel een leuke en degelijke opleiding met goede gemotiveerde docenten en prima locaties. De voorbereiding op het examen was zeer nuttig. Het mondeling examen was wel lastig. Ik vond het meer een heel dossier ipv een casus. En dat met maar tien minuten voorbereidingstijd. Misschien moeten jullie hier nog eens kritisch naar kijken en dat iets vereenvoudigen.

Ik ben geslaagd en heb het gevoel een waardevol diploma behaald te hebben.

Met veel plezier heb ik de opleiding ROV gevolgd
Gedegen, gedetailleerd, met oog voor detail, dat zijn de eerste woorden die in mij opkomen
Uitstekende docenten die het zichtbaar leuk vonden “je de weg te wijzen”, en zeker niet onbelangrijk goed gedocumenteerde lessen!
Aan te bevelen dat zeker als een prima basis voor het werkterrein “re-integratie” en alles wat daarmee samenhangt!

Ik kan niet anders concluderen dat ik deze opleiding als zeer pittig maar enorm leerzaam heb ervaren.
De docenten zijn enorm betrokken en praktijk gericht.
CS Opleidingen kan ik bij een ieder van harte aanbevelen!

Gelukkig niet alleen minder goed nieuws binnen één week. Ik heb zojuist (na 7 weken) een mooie uitslag binnen gekregen van mijn examen Casemanagement Regie op Verzuim. Yes, diploma in the pocket met een dikke 9 als cijfer. Je vroeg nog hoe ik de opleiding vond. Wat ik er goed aan vind is dat ik in een korte tijd zowel ervaring, kennis en theorie heb kunnen omzetten/opfrissen naar een mooi diploma. Ik heb de lessen gevolgd via CS Opleidingen in de vorm van de Summer School versie. De docenten zijn zeer ervaren op hun specifieke vakgebied en weten dit op een plezierige manier over te brengen. Dus mocht jezelf en of iemand hebben die dit ook wil doen, kan ik het zeker aanraden. Ik merk ook aan de reacties van de medecursisten dat zij zeer enthousiast zijn. Houd wel rekening met de hoeveelheid en de gedetailleerde leerstof. Ik zeg het niet snel maar het was behoorlijk veel.

Ik ben zeer tevreden over de opleiding!
Elke dag zijn er andere experts die de lesdag verzorgen en direct ervaring uit het bedrijfsleven meebrengen, zo wordt praktijk en wetgeving direct met elkaar verbonden.
De docenten zijn goed, boeiend en deskundig.
De organisatie van de opleiding is erg goed, je krijgt duidelijke informatie, de lijntjes zijn kort. Ook voor het examen krijg je duidelijke informatie.
Je moet niet verwachten deze opleiding er eventjes bij te doen want het kost echt de nodige tijdsinvestering maar dat is het zeker waard!

In juli 2019 heb ik de summerschool Regie op Verzuim gevolgd. De lessen werden verzorgd door ervaren praktijkmensen met een enorme dosis actuele kennis. Ik vond het een genot om van deze mensen te leren. De studie was pittig en het tempo lag hoog. Dus enige kennis van verzuim is onontbeerlijk als je de summerschool overweegt. Het is echt een studie op HBO-niveau met een flinke hoeveelheid (soms complexe) stof en studiemateriaal. Daarnaast vond ik zowel het mondeling als het schriftelijke examen best pittig. Je wordt overigens goed begeleid en voorbereid op beide examens. En áls je het papiertje dan ook haalt, weet je zeker dat je een waardevol diploma in je bezit hebt! Deze opleiding is een echte aanrader voor iedereen met passie voor het vak.

Ik heb de opleiding als behoorlijk pittig ervaren. Het is zeer divers, alle facetten rondom verzuim komen aan bod, zelfs een rollenspel. Maar daarbij heb ik het als zeer leerzaam ervaren. Ik heb meteen mijn kennis in de praktijk kunnen brengen. Zo heb ik voor mijn werkgever – dankzij mijn studie – zo’n € 5.000 van het UWV kunnen terugvorderen wegens teveel aan doorberekende WGA-lasten.

Nogmaals: het is een pittige opleiding, maar zeer leerzaam en de moeite waard geweest. En nu ik mijn diploma heb, ben ik heel trots op mezelf 

Ik was bijna 50 jaar en zonder noemenswaardige diploma’s dat ik zonder werk kwam te zitten.
Ik besloot mij te laten omscholen tot casemanager bij CS Opleidingen.
Dit is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. De lessen worden op een boeiende manier gegeven door docenten die hun vak verstaan.
In november ben ik geslaagd voor ROV en in januari kon ik dankzij dit diploma aan de slag bij Robidus.
Doordat de ROV opleiding zo naadloos aansluit bij de praktijk kon ik ondanks dat ik geen enkele ervaring had in het verzuim binnen 3 weken al zelfstandig aan de slag.
Nu, na 4 maanden aan de slag te zijn als casemanager verzuim ben ik al gevraagd voor een andere, bredere functie binnen het bedrijf waar ze eigenlijk een ervaren senior casemanager voor zoeken.
Mijn sleutel van dit succes?
De solide ROV opleiding die ik heb bij CS heb genoten, gegeven door bevlogen docenten die de passie voor het casemanagement op mij hebben overgebracht.
Van 50 jaar zonder perspectief naar 50 jaar met een prachtig ROV diploma waarmee werk voor altijd gegarandeerd is, een baan en een toekomst. Ik ben inmiddels ook gestart met mijn RCM en ben ook over deze opleiding enorm enthousiast.
CS-opleidingen zal ik van harte bij iedereen aanbevelen die interesse heeft in het casemanagement.

Na jaren in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, heb ik besloten om mij om te scholen tot Casemanager.
CS opleidingen is naar zeggen van professionals in het vakgebied een goed aangeschreven instituut en dat heb ik ook zelf zo mogen ervaren.
Met mijn diploma opzak kijk ik terug op een pittige periode, maar waar ik ontzettend veel van het nieuwe vakgebied heb geleerd.
Tijdens elke les stond een ervaringsdeskundige uit het vakgebied voor de klas, die mij aan de hand van praktijkvoorbeelden en ervaringen veel heeft geleerd. CS biedt ; verdiepingen middels actualiteiten en onderzoeken, klassikaal cases oefenen, examens oefenen en het bieden van ondersteuningen waar nodig en kwaliteit.

Voor mij persoonlijk was het een zeer waardevolle aanvulling op mijn kennis.
Fijne docenten, super lunch ( mag ook wel eens gezegd worden).
Ik heb in de praktijk al veel kunnen toepassen.
Ik kan CS Opleidingen van harte aanbevelen!

In Augustus 2018 heb ik de Summerschool “Regie op Verzuim” gevolgd. Al met al vond ik het een erg interessante opleiding welke ik met veel plezier gevolgd heb mede ook dankzij sympathieke docenten en een geweldige groep medestudenten! Aangezien ik geen enkele ervaring in het vakgebied heb was echt ALLES in deze opleiding volledig nieuw voor me. Het examen betreft een open boek examen, waardoor we gelukkig niet alles volledig uit het hoofd moesten kennen.
Puntje voor verbetering is dat er heel veel leerstof in verschillend lesmateriaal telkens terugkomt maar net een klein beetje uitgediept of net weer wat anders. Voor studenten zou het makkelijker zijn om 1 bron te hebben waar alles per onderwerp bij elkaar staat. Zo zou het examen ook meer een inhoudelijk examen kunnen worden dan een examen waar je zoekcompetenties worden getoetst.

Maar al met al een super leerzame cursus zo interessant dat ik er serieus over denk ook de Post Bachelor Register Casemanagement opleiding te gaan volgen.

Afgelopen zomer heb ik de CROV summerschool in Randwijk gevolgd. Daarbij had ik mezelf vanwege de lange reistijd op een bed & breakfast in de buurt `getrakteerd’. Zo had ik ’s avonds met een hoofd vol informatie de rust om in deze prachtige omgeving te ontspannen voor de volgende dag. Het was een pittige opleiding, maar wat heb ik veel geleerd! En ik dacht van tevoren dat ik toch al aardig wat kennis van zaken had! De lessen waren afwisselend en interessant. En dit alles binnen een gemoedelijke sfeer. En noemenswaardig zijn zeker ook nog de fantastische lunches elke lesdag.
In september heb ik inderdaad het begeerde Crov diploma mogen behalen! En ik heb er nog een leuk netwerk aan over gehouden ook.
Kortom: complimenten voor CS; je krijgt echt waar je voor je geld!

Nog nauwelijks bekomen van de schok dat ik het toch echt heb gehaald, hier een korte terugblik.

In de twee, meest zonnige, weken van het jaar volgde ik de Summerschool Regie op Verzuim Te Randwijk. Het idee was om zo efficiënt mogelijk het diploma te halen. Ik had immers deze zomer veel tijd om te studeren…
Nou dat is me dus vies tegengevallen! Ik heb mijzelf geen dienst bewezen door deze spoedcursus te doen bleek al snel. Ik zou iedereen die nog niet langere tijd in dit werkveld bezig is (dus nog niet effectief als casemanager werkt) aanraden om de gewone opleiding van 4 maanden te doen. Aan de kwaliteit vd docenten, het materiaal en de geweldige organisatie te Randwijk, lag het niet. Waar ik (bijna) op ben stuk gelopen was de hoeveelheid stof en het gebrek om tussen lessen door de stof te leren en via oefeningen toe te leren passen. Het is 8 dagen stampen tijdens de lessen met geen tijd tussendoor om het je eigen te maken.
Tel daar bij op de paniek die zich van mij meester maakte tijdens het examen (ik weet nu wat mensen bedoelen met een black-out, nog nooit eerder gehad) en de mega tijdsdruk en dan is het plaatje compleet. Gelukkig kent dit verhaal een goed einde: Het mag een wonder heten, maar ik heb het gehaald.

Laat je niet weerhouden om de opleiding te gaan doen. Ik vind het een verrijking en een prachtig vakgebied dat midden in de maatschappij staat en lééft.

In het voorjaar van 2018 heb ik Regie Op Verzuim gevolgd in Randwijk. Deze opleiding start met een flink stuk theorie, die daarna verder concreet wordt gemaakt in lessen door ervaringsdeskundigen van de werkvloer. Dit is een prettige manier van studeren, omdat de theorie goed gekoppeld wordt aan eigen ervaringen, voorbeelden en cases.
En dit alles wordt je aangeboden in een fijne omgeving, met goede ondersteuning en service bij vragen en een goede lunch!

CS: hartelijk dank voor de fantastische opleiding Regie op Verzuim! Ik heb ervan genoten; het aanbod in kennis was hoog, toepasbaar in de praktijk en actueel. De docenten waren allen zeer professioneel en de organisatie was goed.

In het najaar van 2017 deed ik de opleiding ‘Regie op Verzuim’ bij CS opleidingen. De inhoud van de opleiding en de professionaliteit/deskundigheid van de docenten waardeer ik zonder uitzondering als ‘gedegen en kwalitatief uitstekend’.

Deze opleiding is binnen mijn werkveld als arbeidsdeskundige van meerwaarde. Dat zit in het ontwikkelde inzicht en awareness in de financiële belangen van werkgever (casemanagement) en in mindere mate van de werknemer. Dat in situaties van arbeidsongeschiktheid binnen de context van Wet Verbetering Poortwachter en het functioneren van UWV.

Ik ben ontzettend enthousiast over de opleiding Regie op verzuim die ik in het najaar van 2017 in Papendrecht heb gevolgd.
Als volmachtbeheerder op de inkomensverzekeringen houd ik mij in mijn dagelijks werk veel bezig met het beleid op het gebied van verzuim.
Ik ben met name verantwoordelijk voor de kwaliteit van de processen en het rendement van de portefeuille. Kennis op het gebied van de sociale zekerheid is voor mij onmisbaar. Dankzij de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding Regie op verzuim heb ik veel meer grip op onze processen.

De opleiding Regie op Verzuim is een van de betere opleidingen die ik tot nu toe heb gevolgd!
Ondanks dat ik universitair geschoold ben, vond ik Regie op verzuim een intensieve opleiding die vervolgens wordt afgerond met een pittig examen waarbij de lat erg hoog ligt. Bedankt aan CS opleidingen en de docenten die hebben bijgedragen aan waardevolle kennis en een succesvolle afronding van de opleiding.

Het volgen van de opleiding Regie op Verzuim bij CS opleidingen is een top keuze gebleken. Niet alleen vanwege de naamsbekendheid in verzuimland maar juist vanwege de inhoud van de opleiding en de vakbekwame en inspirerende docenten.

De opleiding is up to date, de documentatie is hanteerbaar (ondanks de enorme hoeveelheid) en het lesprogramma heeft een uitstekende opbouw. De verzorging rondom de opleiding is bijzonder goed qua locaties, catering maar ook administratieve ondersteuning vanuit het secretariaat. CS opleidingen bereidt je voor om te slagen en dat lukt. Heel eerlijk vind ik het vooral jammer dat het voorbij is. Regie op verzuim heb Ik met veel plezier en enthousiasme gedaan. Het was aanpoten maar op een goede en leerzame manier. Ik zou iedereen die een specialistische opleiding zou willen volgen in casemanagement en aanverwante richtingen zeker CS opleidingen aanbevelen.

Ik ben zelf jarenlang werkzaam geweest als adviseur inkomen en bedien nu het Achmea intermediaire topsegment.

Als specialistisch senior accountmanager ben ik dan ook verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet en klantwaarde op de indirecte markt bij distributie Schade & Inkomen van de divisie Centraal Beheer. Ik ondersteun ons topintermediair vanuit een diepgaand specialisme op de productlijn Inkomen. Daarnaast ben ik eindverantwoordelijk voor de Achmea Regie klanten waarbij specifieke kennis/expertise de doorslaggevende factor is en ben ik representant in diverse multidisciplinaire overleggen binnen het hele domein Inkomen.

De kennis en zeker de theoretische vertaling naar de praktijk draagt sterk bij om mijn specialistenrol zowel in- als extern goed in te vullen. De opleiding RoV is voor mij een ‘must have’.

Ik was gisteren enorm blij toen ik de uitslag zag staan en las dat ik geslaagd was. Bij deze wil ik jullie dan ook bedanken voor het meedenken en het bieden van een alternatief gedurende de opleiding. De tip om op een later tijdstip examen te doen en aan te haken bij de summer school, was echt super. In mijn huidige drukke privé situatie was dat echt een uitkomst.

Ik hoop volgend jaar een vervolgopleiding bij jullie te kunnen oppakken omdat ik de materie enorm boeiend vind. Daarnaast vind ik CS Opleidingen een erg fijn opleidingsinstituut. Bedankt voor de fijne periode!

De lessen heb ik als zeer praktijkgericht ervaren, de aanvankelijk saai lijkende stof met alle wetgeving en regelgeving rondom verzuim is door de mondelinge toelichting tijdens de lessen veel meer gaan leven en in de praktijk ook toe te passen.

Ik heb voor mijn werkzaamheden veel aan de opleiding gehad, het is zeker een aanrader als je veelvuldig voor je werk met verzuimmeldingen van werknemers en ondersteuning van werkgevers te maken krijgt.

Nogmaals bedankt voor de goede service, en kwaliteit van de opleiding.

De ROV opleiding reikt de essentiële kennis rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid vanuit alle verschillende invalshoeken aan. De docenten zijn allen specialist op hun eigen vakgebied. Het programma zit zeer goed in elkaar. Leuke bijkomstigheid is dat de cursisten veelal een verschillende achtergrond hebben. De kennis vind ik goed toepasbaar. Deze opleiding is echt een aanrader voor ieder die zich verder wil verdiepen in de problematiek van sociale zekerheid.

De Opleiding Regie op Verzuim was voor mij echt noodzakelijk. Ik was werkzaam in de re-integratie en wist te weinig over het verzuim om hiermee aan de slag te kunnen gaan. Eenmaal de opleiding te hebben gevolgd, heeft de opleiding een toegevoegde waarde gehad in mijn werk. In begrijp de materie, dienstverlening richting de klachten is daardoor vollediger. Mijn interesse in het vak is echt toegenomen door de opleiding. Wat in het begin een zware materie leek, werd tijdens het werk steeds helderder. Uiteraard blijft het nog steeds puzzelen als je als casemanager echt de klant goed wilt bedienen. In mijn ogen heb je een casemanager en de casemanager. In mijn organisatie spar ik met mijn collega die Rccm Casemanager is. In eerste instantie wilde ik niet Rccm opleiding gaan volgen maar Psychologie, nu twijfel ik. De toekomst zal het uitwijzen. Het was een volledige, pittige, interessante en vlotte opleiding. Ik heb er echt van genoten.

Vanuit mijn werk als care manager, verbonden aan een landelijk opererende arbo-dienst, had ik behoefte aan inhoudelijke verdieping van het omvangrijke aandachtsgebied wat verzuim-management behelst. Via collega’s ben ik bij CS opleidingen terechtgekomen. Zij waren lovend over de opleiding. En dat is terecht gebleken. In een sneltreinvaart wordt de student meegenomen in alle in’s en out’s van het vakgebied. Er zijn zeer deskundige docenten en er is voldoende mogelijkheid tot interactiviteit tijdens de workshops. Het mooie van deze opleiding is dat er zoveel verschillende vakgebieden samenkomen. Dat maakt het interessant om als studenten met elkaar op te trekken. De leerstof is direct en praktisch toepasbaar in het dagelijks werk. Het vraagt van de student een grote inzet om de materie eigen te maken. Door het hoge tempo en de hoeveelheid stof is het zaak bij te blijven. De begeleiding hierin door CS opleidingen en de docenten is goed en betrokken. Een aanrader !

De opleiding Regie op Verzuim van CS was intensief, boeiend en leerzaam, maar zeker ook leuk. Zowel de deskundigheid van de docenten als de interactie met cursisten met hele verschillende achtergronden heb ik als zeer waardevol ervaren.

Zoveel interessante en nuttige informatie in de zeven lesdagen van deze opleiding!! Wat hebben we veel geleerd van de docenten maar zeker ook van elkaar. De groep die bij elkaar kwam op dinsdag had een zeer verschillende achtergrond. Dit maakte dat er interactief op elkaar gereageerd werd en veel verschillende ervaringen en kennis werden uitgewisseld.

Om deze informatie thuis te verwerken en samen met wet- en regelgeving inzicht te geven in de materie heeft heel wat zweetdruppels en tijd gekost. Het was bikkelen deze weken. En daarna de spanning van het examen! Het was de moeite waard. Heel veel kennis rijker en een certificaat is het resultaat. Dank je wel CS opleidingen voor jullie inspanningen

CS Opleidingen blinkt wat mij betreft uit in kennis en ervaring op het gebied van casemanagement. De expertise van de docenten is zeer hoog en de opleiding zeer praktijkgericht. Ik heb de opleiding Regie Op Verzuim met veel interesse en voldoening gevolgd en veel kennis en informatie opgedaan. Het mag duidelijk zijn dat het vak van casemanager een goede positionering verdient binnen het bedrijfsleven. Mijns inziens zal, mede dankzij deze opleiding, de casemanager een betere en stevigere rol kunnen spelen ten gunste van werkgevers en alle andere betrokken partijen.

Risk Management Sociale Zekerheid

Ondertussen al meerdere opleidingen gevolgd via CS (ROV, RCM, Specialisatie taakdelegatie) en nu ook de RSZ afgerond. Elke lesdag is weer inspirerend. De docenten beschikken over gedegen vakkennis en praktijkervaring. Er is veel ruimte voor discussie en het niveau ligt hoog. CS heeft gezorgd dat ik mij verder kan ontwikkelen als professional op dit prachtige vakgebied. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ondersteuning en ze zijn altijd bereid om te helpen en met je mee te denken. CS is wat mij betreft het opleidingsinstituut op het vakgebied van verzuim en re-integratie.

Ik ben erg tevreden over CS Opleidingen en de opleiding. Een goede en duidelijke communicatie. Is er behoefte aan extra oefenmateriaal dan wordt dit ook meteen opgepakt. CS is erg klantgericht, dus complimenten!

Post Bachelor Register Casemanagement

Hartelijk dank voor een geweldige tijd in Randwijk. Wat ik oprecht van jullie geleerd heb, is dat het eigenlijk niet om geld en schadelast gaat. Het hebben van personeel moet primair gaan over het wederzijds inspireren en om samen te ondernemen en successen te behalen. Mijn verwachtingen waren hoog, maar ik had nooit verwacht dat het zou leiden tot zo’n carrière switch: van een mooie baan in de verzekeringswereld naar zelfstandig case en caremanager.

Ik vind het echt super om de opleiding te doen. Ik heb nog nooit een opleiding gedaan die ik zo goed kan toepassen in de praktijk!

Ik ben iedere dag weer blij dat ik de opleiding bij CS gevolgd heb en als register casemanager mijn opdrachtgevers op de juiste wijze kan adviseren