Skip to main content Skip to footer

Aanvraag gratis
kennisboekje

Geld verdienen met Regie Op Verzuim

Werkgevers en verzekeraars kunnen veel geld besparen met het regisseren van verzuim en waar mogelijk het voorkomen van langdurige arbeidsongeschiktheid. Regie op verzuim levert geld op. Elke verzuimdag kost gemiddeld zo’n € 250. Vooral langdurig verzuim gaat in de papieren lopen. De praktijk laat zien dat werknemers onnodig maandenlang thuis zitten en mogelijkheden onbenut blijven. Wat kan de werknemer nog wel? Hiervoor is het nodig de hele organisatie gericht te maken op het denken in mogelijkheden gekoppeld aan de financiële belangen voor alle partijen.

Welke rechten en plichten hebben werkgever en werknemer? Met welke sociale wetgeving heb je te maken? Wat zijn de gevolgen als er niet goed gehandeld wordt? Welke vragen mag je een zieke werknemer wel en beslist niet stellen? Hoe zit het met de WIA? Wanneer geef je wel en niet een nieuw contract? Welke verschillende casemanagers zijn er?

Deze vragen en meer behandelen we in dit boekje, een eerste introductie in de wereld van casemanagement. Wil je meer weten over dit belangrijke onderwerp en leren hoe je geld kunt verdienen met regie op verzuim? Neem dan eens een kijkje bij ons opleidingsaanbod.

Vraag hier je gratis kennisboekje aan

Vul je gegevens in en we sturen je het kennisbokje per post toe.